Postavenie organizačnej kultúry v riadení ľudských zdrojov - Olexová, Cecília, 1976-
Vzťah organizačnej kultúry a riadenia ľudských zdrojov. Úlohy organizačnej kultúry vo vybraných činnostiach riadenia ľudských zdrojov. Kultúra a strategické riadenie ľudských zdrojov. Kultúra a získavanie a výber ľudských zdrojov. Kultúra a adaptácia nových zamestnancov. Kultúra a vzdelávanie ľudských zdrojov. Kultúra a motivácia zamestnancov. Úloha riadenia ľudských zdrojov pri tvorbe, upevňovaní a zmene organizačnej kultúry.