Ako sa počíta udržateľnosť správa o finančnej udržateľnosti - Baláž, Vladimír
Európska komisia predstavila novú verziu Správy o finančnej udržateľnosti (Sustainability Report). Deficit a zvyšovanie dlhov. Vývoj verejných financií. Význam zložiek rastu HDP a odhady rastu produktivity práce. Objem daňových príjmov. Demografické ukazovatele a demograficky podmienené výdavky.