Nikto nevie, čo sa udeje za pár sekúnd podielové fondy od 21. mája do 18. júna 2010 - Hanson, Michael
Deficity európskych krajín a pokračovanie globálnej krízy. Grécky scenár hospodárenia. Dosiahnutá výkonnosť akciových fondov. Volatilita trhov a investície. Úrokové sadzby. Kategórie a indexy akciových trhov. Čisté predaje fondov podľa kategórií.