Proces virtualizácie malých a stredných podnikov - Červenka, Peter, 1976-
V súčasnej dobe informačných technológii a ich dynamických zmien vzniká potreba tieto zmeny prevádzať veľmi flexibilne. Riešením je proces virtualizácie v ktorom sa celá infraštruktúra IT tvorí vo virtuálnom prostredí, kde rýchlosť tvorby nových segmentov siete a ich prípadných zmien, aktualizácii prebieha v oveľa efektívnejších časových a finančných horizontoch. Implementácia vedeckých metód v procese virtualizácie. Identifikácia primárnych cieľov v procese virtualizácie.