Ako rozpoznáte nevyťažených zamestnancov - Mišún, Juraj, 1978-
Príznak syndrómov Bore Out a Burn Out. Kultúra prítomnosti zamestnanca. Dlhodobý stres vyplývajúci z predstierania vyťaženosti v práci. Kvantitatívna a kvalitatívna nevyťaženosť. Rizikové skupiny.