Zmeny vo výške nákladov dopravných podnikov po zavedení elektronického mýtneho systému na Slovensku - Slaninková, Jana
Charakteristika významu dopravy. Aktuálne podmienky v mýtnom systéme na Slovensku. Vymedzenie nákladov v doprave. Charakteristika situácie v doprave vo vybraných krajinách Európskej únie. Porovnanie nákladov.