Ďalšie vybrané výsledky prieskumu o e-learningu - Pólya, Attila
Príspevok sa zaoberá niektorými výsledkami prieskumu z oblasti používania a študentského vnímania e-learningových systémov, ktorý bol realizovaný v roku 2009 na Katedre informatiky obchodných firiem. Cieľom autora je poukázať na niektoré zaujímavé prvky v študentskom vnímaní tejto modernej formy realizácie výučby.