KPI - útok na úspěch - Kemmler, Tomáš
Charakteristika KPI (Key performance indicator) - ukazovateľa hybných síl výkonnosti. Ukazovatele merania výstupu (UMV). KPI v dnešnej praxi. Hlavné typy využívaných KPI - prirodzené KPI, strategické KPI, indukované KPI, lokálne KPI, testovacie KPI.