Komunikácia ako dôležitá zručnosť pre manažéra - Dirgová, Eva
Komunikácia ako základný nástroj riadenia organizácie, spoločenská komunikácia. Zložky a fázy komunikácie. Model komunikačného procesu. Komunikácia v manažmente patrí k základným zručnostiam každého manažéra, jej význam neustále rastie. Základné funkcie manažérskej komunikácie.