Druhové členenie nákladov - Teplická, Katarína
Náklady a ich členenie. Členenie nákladov v rámci finančného a manažérskeho účtovníctva. Náklady z hľadiska vzniku, účelu a činnosti. Využitie nákladových druhov vo finančnom účtovníctve. Vývoj a porovnávanie druhových nákladov. Význam druhového členenia nákladov.