Vzdelávanie ako primárny faktor zvyšovania zamestnanosti - Dirgová, Eva
Postavenie vzdelávania v systéme personálnej práce, jeho charakteristika a definícia. Vzdelávanie je súhrn všeobecných odborných, teoretických a praktických vedomostí, ktoré človek cieľavedome získava v priebehu vzdelávacieho procesu v školskom systéme alebo v iných vzdelávacích zariadeniach. Celoživotné vzdelávanie, ďalšie vzdelávanie pracovníkov. Význam a cieľ profesijného vzdelávania. Nové moderné trendy v oblasti vzdelávania. Jedným z modelov budovania úspešnej organizácie je učiaca sa organizácia.