Komunikace ve virtuálním týmu - Radisch, Gerd F.
Manažérska výzva - riadenie virtuálnych tímov, ktorých členovia sú rozptýlení v rôznych častiach sveta. Vytvorenie humánnej komunikačnej kultúry založenej na rešpektovaní hodnôt. Lojálnosť pracovníkov k firme. Signály strácajúcej sa lojálnosti pracovníkov. Motivácia zamestnancov. Kľúčová prvá fáza budovania virtuálneho tímu.