Cyber-therapy, online psychoteraphy and counseling - Retová, Janette
Využitie informačných a komunikačných technológií, hlavne internetu, pri poskytovaní služieb v oblasti starostlivosti o duševné zdravie. Počítačová terapia. Online terapia. Pamäťová kniha, digitálna pamäť. Online poradenstvo - špecifiká.