Nový fenomén v Česku: Lacné potraviny - Červenka, Lukáš
Nová konkurencia klasickým obchodným reťazcom v Česku. Obchod Levné potraviny - predaj tovaru s prekročenou lehotou minimálnej trvanlivosti alebo len krátko pred uplynutím dátumu spotreby. Úspech predajného konceptu. Predaj výrobkov dennej spotreby a drogistického tovaru. Nízke ceny. Inšpirácia vo Veľkej Británii.