Human capital, information technology and productivity - Hagsten, Eva
Vzťahy medzi kvalitou (zručnosťou) ľudského kapitálu a produktivitou skúmané na vzorke troch severských krajín - Fínska, Nórska a Švédska. Popisné dáta. Informačné technológie, intenzita ľudského kapitálu a produktivita. Alternatívna aproximácia ľudského kapitálu.