Intra - industry trade and integration of the EU-10 - Groshek, Gerald
Rozdiely v ekonomických úrovniach novopristupujúcich krajín EÚ. Porovnanie vnútroodvetvového obchodu Bulharska a Slovinska navzájom a s krajinami EÚ.