"Prijmem zamestnanca, zn. nakrátko" (Ako riešiť dočasnú potrebu pracovnej sily) - Chorvátová, Janka
Ako si poradiť v prípadoch dočasnej potreby pracovnej sily. Dočasné zamestnávanie zamestnancov alias personálny lízing. Požičiavanie zamestnancov prostredníctvom personálnej agentúry. Požičiavanie zamestnancov medzi zamestnávateľmi navzájom. Vzory zmlúv. Zamestnanie zamestnanca na určitú dobu. Zamestnanie zamestnanca na kratší pracovný čas. Uzatvorenie obchodnej zmluvy s pracovníkom.