Mestám pomáhajú certifikáty kvality - Hudec, Marián
Zlepšovanie činnosti mestských úradov a služby občanom. Komunikácia s občanmi a využívanie informačných technológií. Fungovanie samosprávy ako digitálneho mesta. Interné portály, elektronizácia a digitalizácia mestských úradov. Projekty EÚ a čerpanie eurofondov.