Manažment podnikových poznatkov: konkurenčná výhoda - Burger, Ivan
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla z oblasti manažmentu podnikových poznatkov (knowledge management). Techniky manažmentu poznatkov a dôvody ich použitia. Prvé tri kategórie týchto techník a ich využitie.