Hospodárenie MaSP a ich pôsobenie v zahraničnom obchode - Zimermanová, Katarína
Zahraničnoobchodná činnosť malých a stredných podnikov. Formy vstupu na zahraničný trh. Metódy vstupu podniku na zahraničný trh. Medzinárodný obchod je spojený s vyšším stupňom rizika ako obchod domáci.