Kvalitná preprava: spoľahlivosť, presnosť, rýchlosť, bezpečnosť - Moravčík, Tomáš
Kvalita prepravy ako jedno zo základných kritérií v konkurenčnom prostredí v boji o zákazníka. Parametre kvality: spoľahlivosť poskytnutej služby, jej presnosť, rýchlosť a bezpečnosť. Spoľahlivosť a presnosť dopravy. Pokračovanie témy v budúcom čísle.