Správni ľudia na správne pracovné miesto - Jelenčík, Branislav
Pravidlá pri výbere zamestnancov. Plánované výkony a reálne možnosti. Podstata problému a jeho dopad na riadenie podniku. Zhoršenie vzťahov v organizáciách. Nedostatok kvalitných robotníckych a remeselných profesií. Riešenie problému v praxi.