Vyhlásenie o správe a riadení spoločnosti - Peter, Martin
Povinnosť spoločností uvádzať vo výročných správach Vyhlásenie o správe a riadení spoločností. Novela zákona o účtovníctve č. 431/2002 Z.z. v znení novely č.198/2007. Kódex správy a riadenia na Slovensku vytvorený Stredoeurópskou asociáciou správy a riadenia spoločnosti.