Strednodobá prognóza vývoja ekonomiky v SR v rokoch 2010 - 2015 - Radvanský, Marek
Prognózy budúceho vývoja ekonomiky Slovenska. Faktory vnútorného a vonkajšieho prostredia. Makroekonomická prognóza. Základné ukazovatele trhu práce. Deficit štátneho rozpočtu. Príjmy a výdavky. Riziká prognózy.