Miera príjmovej nerovnosti a etická miera nezamestnanosti z pohľadu ekonomickej teórie a praxe - Ivanová, Pavlína
Meranie miery nerovnosti v USA v rokoch 1920-1992. Etická miera nezamestnanosti a novodobé trendy globálnej príjmovej stratifikácie.