Bude nám biomasa odjedať z taniera?
Využitie biomasy v oblasti obnoviteľných zdrojov energie (OZE) a potravinová bezpečnosť. Náklady na biomasu. Význam biomasy. Poľnohospodárska biomasa a jej využitie. Protiargumenty k využívaniu biomasy ako obnoviteľných zdrojov energie.