[Daně v Evropské unii] - Schultzová, Anna
Recenzia na monografiu, ktorá vychádza z vymedzenia základných pojmov a zo základných nástrojov daňovej politiky ES. Zaoberá sa harmonizáciou v oblasti priamych a nepriamych daní.