Nárast počtu bankrotov a neuhradených záväzkov pokračuje aj v prvom kvartáli roku 2010 - Marková, Jana
Hospodárska kríza a nárast počtu bankrotov a neuhradených záväzkov. Vyhlásené konkurzy za roky 2007-2010. Povolené reštrukturalizácie. Neuhradené záväzky podľa krajov. Analýza situácie v sledovaných oblastiach a sekciách.