Technická efektivnost ekologického zemědělství Českej republiky - Kroupová, Zdeňka
Definovanie pojmu efektívnosť. Vymedzenie nástroja jej hodnotenia v podobe hraničnej produkčnej funkcie. Súhrn doterajších výsledkov výskumu efektívnosti zahraničného ekologického poľnohospodárstva. Postup výskumu technickej efektívnosti českého ekologického poľnohospodárstva.