Talent management a jeho využití při řízení lidských zdrojů v organizaci - Horváthová, Petra
Podstata, význam, prínosy a jednotlivé procesy talent managementu. Získanie, rozvoj a udržanie talentov. Využívanie talent managementu pri riadení ľudských zdrojov.