Důchodový systém: klíčový pilíř sociální politiky státu - Vaněk, Michal
Pohľad na dôchodkový systém v Českej republike a vo vybraných krajinách. Trendy v dôchodkových systémoch. Dôchodkový systém na Slovensku, v Rakúsku , Nemecku a Poľsku.