Medzinárodné obchodné podmienky - INCOTERMS - Valachovičová, Viktória
Potreba kúpno-predajnej zmluvy pre zakotvenie podmienok INCOTERMS a ďalších podmienok medzinárodného obchodu. Základné doklady pri realizácii medzinárodného obchodu. Cena pri medzinárodnej obchodnej transakcii. Dotazníkový prieskum zameraný na zistenie čo možno najreálnejšieho používania INCOTERMS v medzinárodne pôsobiacich podnikoch. Hlavné závery prieskumu.