Brusel prevetrá národné rozpočty - Halán, Tomáš
Európska komisia a príprava zmien, ktoré by zaručovali EÚ a eurozóne zvládnutie súčasných krízových problémov. Maastrichtské kritéria a konvergenčné programy. Brusel a kontrola národných rozpočtov. Pravidlá Paktu stability. Previnilci a vyplývajúce sankcie.