Naše odvodové a daňové rébusy - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Daňové a odvodové zaťaženie na Slovensku. Platy a náklady na pracovnú silu. Porovnanie v rámci OECD. Vyjadrenia politikov a ekonómov týkajúce sa zmien daňí a odvodov na Slovensku. Narastajúci deficit štátneho rozpočtu. Finančný systém a deformácia trhu. Stabilita eura a inflácia.