Future Store v oblasti obliekania a módy - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Nakupovanie odevov v období kybernetiky. Technológie RFID (Radio freqency identification). Nové informačné technológie založené na čítačke magnetických vĺn a okamžitej informácie pre zákazníka. Podmienky komunikácie počítačového servera. Retailové nákupy budúcnosti.