Rastúce povedomie - bezpečnosť detí nie je náhoda - Easton, Robin
Riešenie problému detských úrazov a ich prevencie v "Pokynoch ISO/IEC 50: 2002 Bezpečnostné aspekty. Pokyny na bezpečnosť detí". Rámec na významné zníženie rizika úrazov detí. Stratégia predchádzania úrazom, ktorá berie do úvahy špecifické charakteristiky detí, ktoré im prinášajú najväčšie riziko. Deti nie sú malí dospelí.