Manažment ďalšieho vzdelávania v čase krízy - Matulčíková, Marta, 1964-
Ďalšie vzdelávanie ako súčasť celoživotného vzdelávania vyrastá z potrieb znalostnej spoločnosti. Manažment ďalšieho vzdelávania a rozvoj ľudských zdrojov v zamestnávateľskom subjekte. Vzdelávanie v čase krízy. Formulácia cieľa a jeho význam pre hodnotenie výsledkov vzdelávania. Efektívnosť vzdelávacieho procesu zabezpečujú tí, ktorí sa podieľajú na jeho celkovej príprave.