Práca nadčas - teória a prax - Mičudová, Tatiana
Definícia práce nadčas podľa zákonníka práce. Súhlas zamestnávateľa s prácou nadčas. Príkaz zamestnávateľa na prácu nadčas. Dohoda o práci nadčas. Zákaz práce nadčas. Práca nadčas v judikatúre.