Európska únia a Turecko - navždy milenci alebo čoskoro manželia? - Grančay, Martin, 1984-2024
Problémy so vstupom Turecka do Európskej únie. Stručná genéza vzťahov Turecka a Európskej únie. Porovnanie základných demografických a ekonomických indikátorov. Turecko v EÚ - prečo áno? Turecko v EÚ - prečo nie?