Šance pro Afriku Fotbalový šampionát v JAR (nejen) z rozvojové perspektivy - Ujfaluši, Robin
Juhoafrická republika ako usporiadateľ najväčšieho sviatku najpopulárnejšieho športu, futbalu. Futbalový šampionát a otázky spojené so skutočnosťou, či sa jeho usporiadanie oplatí. Futbal ako nástroj emancipácie. Logo šampionátu - symbolické spojenie celej Afriky. Motto šampionátu: Ke nako - je čas na oslavu ľudskosti.