Po voľbách v Maďarsku: Orbánova smršť - Vrábel, Ferdinand
Výsledky aprílových parlamentných volieb v Maďarsku. Víťazstvo volebného bloku Maďarský občiansky zväz - FIDESZ a Kresťanskodemokratickej ľudovej strany (KDNP). Prvé husle hrá pravicová strana FIDESZ. Sebavedomé vyhlásenia Viktora Orbána. Proklamovaný zámer V. Orbána zaviesť dvojité občianstvo pre príslušníkov maďarskej menšiny. Očakávania občanov od novej vlády.