Finančno-ekonomická analýza hospodárenia obce - Kozovský, Dušan
Pojem rating. Finančno-ekonomická analýza celkového hospodárenia obce ako nevyhnutný predpoklad pre kvalitnú prípravu rozpočtu obce, vrátane identifikácie rozpočtových rizík, následného schválenia, hospodárenia, ale aj permanentného vyhodnocovania plnenia rozpočtu obce.