Býti tchajwancem Problémy tchajwanské národní identity - Kunová, Anna
Problémy vytvárania taiwanskej národnej identity. Intenzívny proces hľadania a prijímania národnej identity. Heterogenita obyvateľstva Taiwanu. Neustála konfrontácia s Čínou. Čína ako prirodzený hegemón v regióne.