Pravidlá nakladania s majetkom obce po 1.7. 2009 - Briestenský, Ladislav
Novelou zákona č. 138/1991 Zb. o majetku obcí v z.n.p. zákonom č. 258/2009 Z.z. sa realizovalo niekoľko veľmi podstatných zmien. Informácia o nových zmenách a spôsobu uvedenia novely do praxe.