Kramerova továrna na sny - Diesing, Helena
Fotografie Freda Kramera ako súčasť českej reklamnej klasiky. Práce Freda Kramera v období centrálne plánovaného hospodárstva s vkusom konzumného kapitalistického západu. Vysoká výtvarná úroveň fotografií. Spolupráca s podnikmi Centrotex, Skloexport, Keramika, Dom odievania. Plejáda propagačných materiálov a kalendárov.