Historie se opakuje
Skúmanie histórie finančných kríz. Počiatky mnohých hospodárskych recesií. Historické rozdiely a príčiny zadlženosti. Verejné dlhy a platobná neschopnosť. Finančné bubliny a špekulatívne bubliny. Medzinárodný obchod a pokles výkonu ekonomík. Veľká depresia 20. storočia a kríza eurozóny.