Ozdravný režim a nútená správa obce - Veverková, Ingrid
Ozdravný režim a nútená správa sú dva samostatné inštitúty hospodárenia obce legislatívne upravené v zákone č. 583/2004 Z.z. o rozpočtových pravidlách územnej samosprávy a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z.n.p.