Príprava na Euro v mestách, obciach a ich ROPO - ekonomická oblasť a informačné systémy - Mrva, Jaroslav
Rozsah zmien, ktoré majú mestá a obce vykonať pri prechode na euro v oblasti ekonomiky miest a obcí. Hlavné riziká. Úpravy informačných systémov.