Všeobecne záväzné nariadenie k miestnym daniam a miestnemu poplatku za komunálne odpady - Vargová, Mária
Druhy miestnych daní, ktoré môže obec zaviesť. Postup zavedenia všeobecne záväzných nariadení k miestnym daniam. Ilustračné príklady.