Kvantitatívne metódy v Navrhovaní pre šesť sigma - Terek, Milan
Aktuálne trendy v procese zlepšovania kvality. Prezentácia procedúry DMADV a iné procedúry a nástroje, ktoré sa aplikujú v Navrhovaní Six Sigma. Nástroje na riešenie technických a technologických problémov.